Zuidhof 23-24, Geleen
046 - 475 6116

dit&dat op Facebook
Volg dit&dat op Twitter


Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten
geen koopavond

Leon Verdonschot 14 maart

6 maart 2015

In de boekenweek komt Leon Verdonschot voorlezen uit zijn roman ALLES VOOR ELKAAR. dit&dat organiseert ism Buro Pinkpop een middag vol literatuur, muziek en ontmoetingen. ALLES VOOR ELKAAR is een roman over vriendschap, seks en loyaliteit. 14 maart om 15.00 uur in PinkpopExpo te Geleen.

Signeren door Ralf Mohren

30 januari 2015

Ralf Mohren (1970, Geleen) komt op 7 februari 2015 zijn roman TONIC sigeneren. Ralf heeft zijn middelbareschooltijd doorgebracht op het ASA en heeft als docent Nederlands gewerkt op het Graaf Huyn College. Wilt u hem weer eens zien en bent u nieuwsgierig naar zijn verhaal; kom op 7-02 van 11.00-13.00 uur naar dit&dat.

Succesvolle signeersessie

11 oktober 2014

Het weer was te mooi om waar te zijn en de middag van 4 oktober is dan ook heel gezellig verlopen. Milou van der Will heeft veel van haar 'In mijn Bloed' gesigneerd en van persoonlijke boodschappen voorzien. Natuurlijk hebben wij nog gesigneerde exemplaren voor u liggen. Dat maakt dit boek extra speciaal.

Signeren

12 september 2014

Wat een leuke middag hebben we beleefd bij de signeersessie door Eefje Rammeloo. Haar boek 'Titia' was zeer gewild bij 'oude' bekenden en veel andere lezers. Het leuke van een lokale schrijfster is dat de oppas en kleuterjuf van vroeger herinneringen ophaalden, een moeder van een vriendinnetje van vroeger nog anekdotes had. Er waren vele 'O ja's' te horen. Geniet van het boek en we organiseren graag nog eens zo'n leuke middag.

Nieuw bij dit&dat

23 augustus 2014

Wij hebben ons assortiment aangevuld met een prachtige keus uit de BIBA sieraden collectie. Wij zullen veel en vaak wisselen zodat u altijd iets nieuws kunt vinden. Wij hebben gekozen voor BIBA omdat dit merk zeer betaalbaar is en een goede kwaliteit heeft. Prijzen vanaf 4,95.....

Signeersessie

8 maart 2014

Een verhaal wat zich afspeelt in Sevilla, de schrijfster die naar buiten wil en een zonovergoten dag! Betere condities zijn er niet voor een zeer geslaagde en gezellige signeersessie. Stephanie Erkens heeft voor elke lezer van haar boek, die deze bij dit&dat heeft gekocht, een lieve en persoonlijke boodschap geschreven. Met de tafel in de zon was het een sfeervol bezoek.

Lezing / panelavond Onder Spanning

4 januari 2014

23 jan organiseert dit&dat een lezing n.a.v. het boek ONDER SPANNING van Joost van der Wegen. (-misdaad-journalist). Hierin beschrijft hij wat de druk en inspanning voor invloed kan hebben op de 'mens in de politieman'. Er is mogelijkheid tot discussie en openheid met een panel, bestaande uit auteur, ervaringsdeskundigen, politiechef Laumen en burgemeester Cox. Plaats: zaal Carna te Einighausen Tijd : 19.30 u Kaarten a 5 euro verkrijgbaar bij boekhandel dit&dat of via de contactbutton van deze website.

Zuidhof op Facebook

30 december 2013

Voor winkelcentrum Zuidhof wordt 2014 een belangrijk jaar. In het voorjaar wordt gestart met de grote opwaardering in en rondom het winkelcentrum. Al het nieuws aangaande deze vernieuwingen kunt u volgen via Facebook. Zuidhof heeft een eigen pagina waar nieuwtjes, foto's en aankondigingen op vermeld zullen worden. De link naar deze pagina is: https://www.facebook.com/pages/Winkelcentrum-Zuidhof/409955055804750?fref=ts

Zuidhof in de vernieuwing.

27 augustus 2013

Het beste nieuws voor u, deze zomer: Zuidhof wordt aangepakt. Een heel nieuw uiterlijk is getekend en goedgekeurd. De vergunningen worden aangevraagd en de opdracht verstrekt. Met dit gunstige tempo zal het voorjaar van 2014 het streven zijn om het startschot te geven. We houden u op vele manieren op de hoogte.

Facebook

30 maart 2013

dit&dat heeft een facebookpagina!!! Blijf op de hoogte van alle nieuws via dit medium. Like ons via facebook.com/boekhandelditendat Win actie: de 50e persoon die ons liked krijgt mijn favoriete boek!

Signeren

30 maart 2013

Charles den Tex was bij dit&dat. Hij signeerde vele exemplaren van zijn nieuwe boek: DE ERFGENAAM; een spannende psychologische thriller welke zich afspeelt in het Limbugse Heuvelland. Breder Weltmann heeft een vermogen geerfd dat verdiend is met de exploitatie van kolenmijnen en opkopen van grond. Breder leidt een rustig leven in Zuid-Limburg Totda hij hardhandig wordt geconfronteerd met een openstaande rekening van zijn voorouders........ Het verleden blijkt zijn grootste vijand.

Signeren

14 december 2012

Dankzij de komst van Simone van der Vlugt hadden wij een hele leuke dag. We vonden het leuk dit te organiseren voor julie.

Pasfoto's

11 juli 2012

Laat uw pasfoto bij ons maken. Bij ons voldoen de pasfoto's aan alle gestelde eisen. U neemt ze direct mee.

SPAREN!!!!

29 augustus 2011

Vanaf 1 september kunt u sparen bij dit&dat. Bij besteding van 10 euro krijgt u 1 spaarzegel. Een volle kaart is 10 euro waard! Kom voor meer info naar de winkel.

Bezoek van Milou vd Will

11 juni 2011

Schrijfster Milou van der Will (Rood Licht)is op bezoek geweest in onze winkel. Op weg naar Pinkpop is ze speciaal voor ons gestopt in Geleen. In november komt haar 2e boek uit en heeft mij al nieuwsgierig gemaakt.... Als deze net zo spannend wordt als haar debuut zal het weer enige nachtelijke uren kosten. Milou van der Will schrijft oa ook voor Metro.

Jenna Blum

4 mei 2011

Op 21 april j.l. heb ik Jenna Blum mogen ontmoeten. Zij is de auteur van ‘Het Familieportret’. Een mooi, aangrijpend verhaal over goed? of fout? Tijdens WO II. Een spontane, geïnteresseerde schrijfster die je aan het denken zet met haar verhaal. Haar tweede boek ‘Tweestrijd’ ligt nu bij ons in de winkel.